Hét kwaliteitskeurmerk waarmee wij onze deskundigheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Verkoopbemiddeling

“Heeft u verhuisplannen, bent u op zoek naar een nieuwe droomwoning?”

De Vrijehuizenmarkt makelaars zijn u graag van dienst bij zowel de verkoop als de aankoop van uw woning. Laat u verrassen door onze beproefde en energieke Vrijehuizenmarkt aanpak en unieke voorwaarden.
Gewoon doen, maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Als u uw huis wilt verkopen, komt daar veel bij kijken. Bij zo'n belangrijke beslissing, heeft u recht op deskundig en objectief advies. Wanneer u de Vrijehuizenmarkt makelaar inschakelt, bent u verzekerd van een makelaar die meer biedt dan een standaard service.

^ Omhoog verkoopbemiddeling
“Klantgerichtheid dragen wij hoog in het vaandel”

Door onze kennis, ervaring en onze onderscheidende werkwijze bieden wij u een uitstekende verkoopstrategie en zorgen wij voor een op maat gesneden presentatiepakket. Hiermee wordt de kans op een vlotte verkoop met een zo'n hoog rendement aanzienlijk vergroot.

Bij elke Vrijehuizenmarkt makelaar kunt u terecht voor een dienstverlening die bij ú past. Daarom stellen wij vooraf met ú vast welke verkoopstrategie er gevolgd dient te worden, zodat ú weet wat ú kunt verwachten en weet waarvoor ú betaalt.

Als onafhankelijk makelaar die 100% met VERKOOP bezig is, kunnen wij met het concept van Vrijehuizenmarkt een full service pakket tegen zéér scherpe tarieven aanbieden. Er is dus beslist geen sprake van zelfverkoop of gedeeltelijke zelfverkoop, maar van een volledige begeleiding en ondersteuning door de makelaar. Als het ware van A(fspraak) tot N(otaris). Binnen het concept van Vrijehuizenmarkt speelt de functie van de makelaar als belangenbehartiger van de klant een absolute hoofdrol, of dit nu gaat over de aankoop of verkoop van een huis.

Klantgerichtheid dragen wij hoog in het vaandel. Zo zijn we elke dag telefonisch 24/7 bereikbaar en staan we ook op zaterdag tot ieders beschikking. Veel van onze klanten zijn immers tweeverdieners die hun privézaken bij voorkeur buiten kantooruren om willen regelen. Met een professionele fotopresentatie en een gedegen marketingcampagne zetten wij uw huis net even anders in de kijker. “De eerste klap is een daalder waard”.

Ons woningaanbod vindt u uiteraard op alle bekende landelijke woonsites zoals Funda, Jaap, Huislijn, Zoek alle huizen, Moviq en Huislijn. Maar ook op de regionale Limburgse woonsites zoals Rabobank woonportaal, woonplein Limburg, Mooi Limburgs Wonen komt u ons woningaanbod tegen.

Al met al redenen genoeg om ons eens uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

^ Omhoog verkoopbemiddeling
Wat doen wij zoal tijdens het gehele verkoopproces?

1. Vooronderzoek

Voordat uw woning wordt gepresenteerd aan potentiële kopers, doen wij al veel huiswerk vooraf. De gegevens welke op kantoor reeds verzameld worden zijn de kadastrale gegevens, het bestemmingsplan en mogelijke gemeentelijke milieubepalingen die van kracht zijn. Bent u eigenaar van een appartement dan worden ook het appartementsrecht, de splitsingsakte en de financiën van de Vereniging van Eigenaren onderzocht. Hierdoor loopt u als verkoper geen onnodige risico's. Met recht een hele zorg minder.

2. Vaststellen verkoopstrategie

Interesse wekken is zeer belangrijk om de juiste kopers voor uw woning te vinden. Met de aangepaste verkoopstrategie zorgen wij voor een op maat gesneden presentatiepakket om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Dit betekent meer dan alleen een bord in de tuin en een advertentie in de krant. Immers, hoe meer mensen worden bereikt, des te groter de kans dat uw woning tijdig en tegen de beste prijs wordt verkocht.

3. Presentatie van uw woning

Een optimale presentatie van uw woning onder potentiële kopers draagt bij aan de verkoopsnelheid van uw woning. Wij bepalen, in overleg met u, welke middelen worden ingezet voor de presentatie van uw woning. Professionele fotografie is een vanzelfsprekendheid. De eerste “klik” moet goed zijn. Een onderdeel van deze tactiek is uw woning opvallend te positioneren tussen het bestaande aanbod. Opvallend positioneren gaat samen met de inzet van diverse middelen zoals plaatsing op verschillende internetsites, herkenbare advertenties in landelijke, regionale en/of lokale kranten en magazines, een uitgebreide verkoopbrochure voor geïnteresseerden, een verzorgde etalagepresentatie een opvallend Te Koop Bord in de tuin, eventueel een buurtmailing onder buurtbewoners etc.

4. Kopers op bezoek

De Vrijehuizenmarkt - makelaar doet altijd zelf de bezichtiging van uw woning. Hij geeft de potentiële koper een rondleiding door uw woning. U leest hier alles over in de folder “Vrijehuizenmarkt & De verkoopvoorbereiding”.

5. Onderhandelen

Wanneer zich een serieuze koper voor uw woning aandient, mag u een bod op uw woning verwachten. Vooraf wordt met u besproken, hoe met een bod of met het verzoek om een optie wordt omgegaan. Uiteraard ontvangt u onmiddellijk bericht als een bod wordt uitgebracht, compleet met een advies over de te volgen onderhandelingsstrategie. Vanwege onze vakkennis en ruime ervaring in de huizenmarkt onderhandelen wij over de vraagprijs, hetgeen u uiteindelijk geld kan opleveren. Er wordt in de regel onderhandelt "onder voorbehoud van financiering". Dit betekent dat de koper het recht heeft de onderhandelingen te staken indien de financiering niet gerealiseerd kan worden.

6. Koopcontract

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond, verzorgt ons kantoor de opstelling van het koopovereenkomst al dan niet in samenspraak met de notaris.

Daarbij worden niet alleen de overeenkomst over het onroerend goed, de waarborgsom en/of bankgarantie vastgelegd, maar ook afspraken over de roerende zaken komen hier aan de orde. Het koopcontract dient door beide partijen te worden ondertekend. De dienstverlening van de meeste makelaars is na het tekenen van het koopcontract afgelopen. Ons kantoor denkt ook met u mee tijdens uw aftersales traject.

7. Na de verkoop

Wij zorgen ervoor dat de gegevens bij de notaris worden aangeleverd voor de opstelling van de transportakte. De woning wordt definitief eigendom van de koper als de transportakte is ondertekend bij de notaris en is ingeschreven in de registers. U wordt geïnformeerd wanneer deze transportakte bij de notaris wordt getekend. Vlak voor de definitieve oplevering bezoeken wij met de koper de woning voor een laatste inspectie (schouw genoemd). Dit behoedt u als verkoper tegen aanspraken achteraf.

Wilt u ook gebruik maken van méér dan een standaard service tegen een zeer scherpe courtage?

Telefoneer ons of kom eens langs op kantoor. Een fax of een e-mail kan ook, dan nemen wij contact met u op. Wij passen ons graag aan uw drukbezette tijdschema aan of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is.

Bookmark and Share