Bent u benieuwd wat de courtage is van een makelaar in Almere? Courtage is de vergoeding die VHM Makelaars Almere rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. VHM Makelaars Almere heeft recht op courtage (vergoeding) als door bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Almere hanteert scherpe courtagetarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor een makelaar van VHM Makelaars Almere moet kiezen. U betaalt nooit teveel, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage is natuurlijk wat wij daadwerkelijk voor u doen. VHM Makelaars Almere neemt bij de verkoop of aankoop van uw huis graag al het (papier)werk uit handen en zorgt voor een persoonlijke en aandachtige begeleiding.

VHM Makelaars Almere stelt alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met VHM Makelaars Almere u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Dus benieuwd naar de courtage van een makelaar in Almere? Vul dan onderstaand formulier in de dan nemen wij direct contact met u op.