Als verkoopmakelaar in Almere doen wij als VHM Makelaars er alles aan om uw woning zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs te verkopen. Met kennis van de markt Almere, daadkrachtig handelen en ongeëvenaarde service zorgt VHM Makelaars Almere als verkoopmakelaar ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd, ervaren en staan u bij vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de daadwerkelijke verkoop van uw woning in Almere.

Omdat ieder huis in Almere weer uniek is, bieden wij als verkoopmakelaars altijd maatwerk. Het succes van een woningverkoop hangt namelijk van veel factoren af. Samen met u bepalen we de reële of minimale verkoopprijs, waarna de verkoopmakelaar een presentatiepakket op maat voor u samenstelt. De VHM verkoopmakelaar biedt altijd een full servicepakket met volledige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee brengen we uw woning optimaal onder de aandacht, zodat de kans op snelle verkoop zo groot mogelijk is.

VHM Makelaars Almere beschikt over een uitgebreid pakket middelen om uw woning in Almere optimaal te promoten. Hierbij kunt u denken aan professionele verkoopbrochures, maar ook aan promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn. We verzamelen informatie vooraf, stellen samen met u een verkoopstrategie vast en verzorgen zowel bezichtigingen als onderhandelingen. Zelfs na de verkoop van uw woning kunt u terecht bij ons als verkoopmakelaar in Almere. Een geruststellende gedachte!