Bent u op zoek naar een register taxateur in Almere? VHM Makelaars Almere beschikt over gecertificeerde makelaars/taxateurs. U kunt ons als taxateur in Almere inschakelen om de waarde van uw eigen woning te taxeren of de waarde van een woning die u op het oog heeft. Een taxateur kan u dus zowel bij de aankoop als de verkoop van een woning bij staan. Vrijwel alle banken en financiële instellingen vragen tegenwoordig om een officieel gevalideerd (NWWI) taxatierapport. Als register taxateur in Almere kunnen wij dit voor u verzorgen.

Het is raadzaam een erkend taxateur in te schakelen wanneer u een hypotheek nodig heeft, maar ook bij bijvoorbeeld een scheiding kan de taxateur u van dienst zijn. De taxateur van VHM Makelaars Almere kijkt onder andere naar de grootte van uw woning, de staat van het onderhoud, maar ook de ligging en het energielabel. De taxateur is niet betrokken bij de aankoop of verkoop en is dus in staat een onafhankelijk oordeel de geven over de waarde van een woning.

Als taxateur van VHM Makelaars Almere bekijken wij zowel het huis zelf als de huidige situatie op de woningmarkt. Hoe zit het met het bestemmingsplan? Welke waarde hebben soortgelijke huizen in de omgeving? Zitten er bepaalde rechten op de grond waarop het huis staat? Wij zijn altijd volledig op de hoogte van alle interne en externe factoren.

Met een taxatierapport van VHM Makelaars Almere bent u gegarandeerd van een erkende taxatie voor Almere en omgeving. Onze makelaars staan zowel bij de SCVM, het NWWI als de Taxateursunie geregistreerd.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 036 845 2628 of te mailen naar almere@vrijhuizenmarkt.nl voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.