Hoe weet ik of een taxatierapport erkend is?

Een goede makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie en staat geregistreerd. De taxateur staat ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het SCVM (Stichting Certificering voor Makelaars en Taxateurs) register en is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Een taxateur kan ook bij beide aangesloten zijn.

Een door het NWWI gevalideerde taxatie wordt door iedere bank en financiële instelling erkend.

Met een taxatierapport van VHM Makelaars Almere bent u gegarandeerd van een erkende taxatie voor Almere en omgeving. Onze makelaars staan zowel bij het NRVT, de SCVM, als het NWWI geregistreerd.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 036 845 2628 of te mailen naar voor meer informatie. Wat zijn de kosten van een taxatierapport?

Wat zijn de kosten van een taxatierapport?

De kosten van een taxatierapport verschillen per taxatie. Voor een gemiddelde gevalideerde woning taxatie in Almere kunt u uitgaan van ongeveer 726 euro inclusief BTW, Kadasterkosten en validatiekosten. Betreft het getaxeerde object een appartement, of moet er een verbouwing mee getaxeerd worden, of betreft het een nieuwbouwtaxatie, dan rekenen wij andere tarieven.

Hoe lang duurt het voor een taxatierapport binnen is?

Na het opnemen van de woning duurt het ongeveer vijf werkdagen voor de taxatie uitgewerkt en gevalideerd is. Dit rapport krijgt u digitaal toegezonden.

Voor meer informatie over een taxatie of voor de aanvraag van een taxatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 036 845 2628 of 06 53718702 of door te mailen naar almere@vhmmakelaars.nl